top of page
Search

Turpinam treniņus svaigā gaisā


Kikboksa un boksa skola "Rīga" turpina savu darbību!

Saistībā ar valdības pieņemto lēmumu ierobežot grupu treniņu norisi iekštelpās,

periodā no 17.oktobra līdz 6.novembrim Kikboksa un boksa skola "Rīga" pārtrauc visas iekštelpu grupu nodarbības. Mēs turpināsim darboties un organizēsim grupu nodarbības svaigā gaisā! Piedāvāsim arī iespēju katram abonementu ietvaros trenēties individuāli sev ērtā laikā un intensitātē. Treneris būs pieejams cīņas zālē. Viņš būs tas, kurš palīdzēs, ieteiks treniņa programmu. Cīņas zāle būs brīvi pieejama no plkst.8:00-21:00 (laiki var tikt precizēti). Ģērbtuves ir pieejamas, bet dušas tiks slēgtas. Privātie treniņi 1:1 ir pieejami. Izmanto iespēju!

Zāles apmeklējuma grafiks individuālām nodarbībām, kā arī grupu nodarbībām svaigā gaisā tiks izvietots svētdienās www.boksaskola.lv, Facebook un Intsagram.

Visiem aktīva Kikboksa un boksa skolas “Rīga” abonementu īpašniekiem papildus no 26.oktobra būs iespēja trenēties Online (Zoom aplikācijas režīmā). Treniņi tiks sadalīti bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.

Ievērosim 2m distanci un piesardzību, inventāru pirms un pēc lietošanas dezinficēsim!

Vecāki, kuri vedīs savus bērnus uz āra treniņiem, jaunieši no 13 gadiem un pieaugušie - ieejot ēkā, zālē (lai noliktu mantas vai izmantotu labierīcības) obligāti jābūt uzvilktai sejas maskai.

Kad tiks organizētas grupu nodarbības ārā, ģērbtuves nevarēs izmantot, bet būs iespēja pārģērbties cīņas zālē ievērojot 2 metrus un velkot sejas maskas.

Nedaudz iziet no komforta zonas – tas ir izaicinājums! Kur ir Izaicinājums, tur ir kaut kas nezināmi labs! Tiekamies Treniņos!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page