top of page
Search

Dienas nometne "Aktīvs 2019"



Dienas nometne „Aktīvs 2019” ir paredzēta, lai aktīvi un daudzpusīgi pavadītu savu brīvo laiku. Nometnes dalībnieki tiks sadalīti divās vecuma grupās, lai aktivitātes un treniņu process būtu atbilstošs un pilnvērtīgs. Nometnē vienlaicīgi strādās vairāki treneri un pedagogi. Ierašanās no plkst. 9:00.


Pieteikšanās (no 10.10 - 18.10.2019.):

• jānoslēdz līgums un jāizpilda anketa (skatiet lapas apakšpusē vai jautājiet administrācijai/trenerim);

• jāiemaksā avanss 50% apmērā vai pilna summa līdz 18. oktobrim. Pārskaitījums tiek veikts līgumā norādītajā Kikboksa un boksa skolas „Rīga” kontā - maksājuma mērķī norādot dienas nometne „Aktīvs 2019”, bērna vārds, uzvārds.


Izmaksas:

• 110€ – ja apmeklē visas nometnes dienas (20€ atlaide);

• 95€ – ja nometni apmeklē divi bērni no vienas ģimenes;

• 15% atlaide no kopējās summas ir septembra labākiem sportistiem – Rojs R., Ralfs R., Toms Z., Reinis Z., Armands M., Rihards Vītols, Marlēna Bērzupa, Rolands Belomoins, Laura Jakovļeva, Magnus Baumanis, Odrija Kārkliņa, Ņikita Mihejevs, Denis Kuhaļskis, Emīls Šalms, Renāts Prokofjevs.


Cenā ietilpst: visas aktivitātes, kuras aprakstītas programmā + pusdienas, launags. Nometnes laikā vecākiem iepriekšējā vakarā tiks nosūtīta informācija par nākošās dienas aktivitātēm un līdzi ņemamām mantām.



4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page