top of page
Search

Aktuālais treniņu grafiks



Kikboksa un boksa skola "Rīga" turpina savu darbību! Saistībā ar valdības pieņemto lēmumu ierobežot grupu treniņu norisi iekštelpās, periodā no 17.oktobra līdz 6.novembrim KBS Rīga pārtrauc visas iekštelpu grupu nodarbības, bet mēs turpinam darboties un tiek organizētas grupu nodarbības svaigā gaisā! KBS "Rīga" piedāvā iespēju katram abonementu ietvaros trenēties individuāli “OPEN gym” laikā, kā arī piedalīties grupu nodarbībās svaigā gaisā. Ģērbtuves ir pieejamas tikai “Open Gym” laikos, grupu nodarbībās – garderobes būs slēgtas!

Privātie treniņi 1:1 ir pieejami. Izmanto iespēju! Tiks organizētas boksa, kikboksa, funkcionālie treniņi svaigā gaisā treneru vadībā. Treneris būs pieejams cīņas zālē “Open Gym” laikos

Zāles apmeklējuma grafiks individuālām nodarbībām, kā arī grupu nodarbībām svaigā gaisā tiks izvietots svētdienās un izvietots www.boksaskola.lv, Facebook, Intsagram.

Pašlaik grupu nodarbības tiek organizētas:

Pirmdiena/Trešdiena – Grīziņkalns, Ghetto parks

Otrdien,Ceturtdien - Kr.Barona ielā 116A, Sporta centra kvartāls

Sestdien – Klusā iela 12K3

Ievērosim 2m distanci un piesardzību, inventāru pirms un pēc lietošanas dezinficēsim!

IEEJOT ĒKĀ JĀIZMANTO SEJAS MASKAS!!!!!

Nedaudz iziet no komforta zonas – tas ir izaicinājums! Kur ir Izaicinājums, tur ir kaut kas nezināmi LABS! Tiekamies Treniņos!

7 views0 comments

Comentarios


bottom of page